mørbrad

5. september, - 2010 21:42 | Kilde: Sitestream.dk | Upassende indhold? Tip moderator ›

Mørbrad er en urtoligt lækker spise.
Her kan du finde det der efter min mening er den bedste opskrift på mørbrad. en virker til både oksemørbrad og svinemørbrad.
Det er en opskrift der er let at gå til og det kan næste ikke gå galt. Det vigtigste er at du sørger for at få fat i en mørbrad af en god kvalitet.

Den bedste kvalitet af mørbrad får du hos din lokale slagter. Hvis du har eget firma m/ momsnummer, så vil jeg anbefale dig at anskaffe dig et kundekort til Metro. Der får du danmarks bedste mørbrad til en god pris.

Her er hvad du skal bruge til din mørbrad:
1 stk svin/oksemørbrad
1 stk. weber-grilll trændt op med rigelige mængder kul
100 g. sukker pr. kg mørbrad
30 g. groft salt pr. kg mørbrad
10 g. peber pr. kg mørbrad
2 kviste timian pr. kg mørbrad
½ dl. solsikkeolie pr. kg mørbrad

Du gør følgende:
Mix olie, salt, peber og sukker til en herlig blanding.
Smid din mørbrad i et fad og hæld blandinen ud over.
Gnid timiankvistene godt ind i kødet. Stil herefter det hele i køleskabet i 1 døg.

Efter 1 døg smider du mørbraden i en folie/grillbakke og stiller den på din weber grill med låg på (om vinteren kan man godt bruge sin ovn på 180 grader)
Lad den stå og stege til den er færdig (kernetemperatur på ca. 65 grader)

Efter tilberedning skal mørbraden hvile i ½ time og så er der serveret!

Velbekomme!! :)

  • mørbrad

Andre emner, du måske synes om

Skriv en kommentar til dette indlæg

Nyttigt indlæg:
Dit navn:
Din email:
Kommentar:
72918 plus 10?:

Seneste...