iPhone 4 i guld

iPhone 4 i guld

Nu kan man få en iPhone 4 i guld. Det er lidt vildt, for iPhone 4 er jo bare en telefon (brugsgenstand), så jeg synes at det er lidt overdrevet at man nu kan få den i guld.

Prisen på en iPhone 4 i guld afhænger af hvor mange karat guldet er og hvor mange gram guld der er i telefonen.
Hvis det fx. er 24 karat og telefonen består af 50 gram guld, så vil guldet alene koste mindst 10.000 kr!
Dertil kommer så det som det koster at få lavet et cover af guldet.
Hvis man ikke vil bruge så mange penge på en iPhone 4 i guld, så kan man jo også vælge at gå ned i karat. Vælger man 8 karat guld, så kan guldet indkøbes for ca. 1/3 af 24 karat.

Hvis ens kreditkort er helt i bund, så kan man jo også bare købe en almindelig iPhone 4 i hvid + en dåse guldmaling. Resultatet bliver nok ikke så godt igen, men det er da guld!

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Rico

18. december 2011 - 13:55:17

@Rosa : det er ikke helt så nemt ... det er ikke et cover vi taler om her.. Der tales om at ligge at fint lag af 24k guld over metal delene på telefonen .. noget dyrere end et cover ;) .. men til gengæld er det din TELEFON der er guldbelagt, og ikke et cover..:) Jeg ved (af lidt omveje) at der bliver åbnet et noget kun billigere firma i danmark i Januar, der klarer det samme :D har fået min iPhone 4s 32gb med 24k guldramme som "tester" for dem :D ..prisen bliver vidst i omegnen af 7900 , hvor den samme tlf. koster 12-13k hos www.goldgenie.com, som var i blandt de første til at gøre det her :) .. de forhandler også iPads, iPods o.l. Smid mig en mail, hvis i vil høre mere om firmaet :D (jeg får lidt procenter hvis jeg tiltrækker kunder) ..

Rosa

16. december 2011 - 22:37:01

Jeg ville lige hører hvordan man får lavet et cover i guld og får det guldbelagt .. går man så ikke bare ned til en smed/smykke butik og får det lavet og bestilt til en dato hvor man kan hente det og betale det ?. eller er jeg helt galt på den ? :-).