Priserne på cigaretter 2011

Priserne på cigaretter 2011

Rigtig mange ryger cigaretter. Og rigtig mange ryger op til flere pakker om dagen. Derfor er prisen på cigarette meget relevant.

Prisen på cigaretter har været stødt stigende igennem årene. Og det er ikke kun i Danmark at de er steget - det er sket i stort set hele verden.

Idag koster en pakke med 20 cigaretter imellem 30 og 39 kr i Danmark.
Prince er blandt de dyrreste. Mange rygere synes at dette er for dyrt, mens eksperter råber på at priserne skal endnu højere op.

Personligt synes jeg at en pakke cigaretter burde koste langt mere end den gør idag. En fordobling af prisen, så vi kommer til at ligge på samme niveau som i Norgen, ville være fint.
Det skal dog lige siges, at dette kun er en god ide, hvis lande såsom Polen og Tyskland følger med. Ellers vil handlen med ilegale cigaretter stige voldsom, og statskassen vil dermed gå glip af store indtægter.

Hvis man gerne vil have billigere cigaretter, så kan man købe dem online. Dette kan man fx gøre på www.http://cigaretter-online.eu

Happy smoking :D

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Rasmus

20. november 2011 - 15:22:11

Nu da cigaretter bliver dyrere kan det ligeså godt betale sig at tag en tur til Tyskland eller Sverige for at komme cigaretter.. problemet er nok at så begynder staten at have mere kontrol ved broerne og vi vil ikke kunne få cigaretter med. Det er virkelig strengt. Både at priserne er høje nok i forvejen. Men at de nu også snakker om tobakslicens. Det er direkte groft.

Arne Pedersen

10. september 2011 - 15:29:07

Man skal være opmærksom på, at der er tale om et produkt man er afhænig af, derfor virker en regulering af prisen ikke på forbruget. Derimod virker en regulering af prisen på alt andet hvad man ellers får råd til, når man har købt sine cigaretter. Man skal også være opmærksom på, at for at diskutere prisen på en pakke cigaretter, skal man vide noget om det indhold man køber. Jeg startede med at ryge for mange år siden , (70% røg dengang), jeg blev afhængig af 20 cigaretter om dagen, hver cigaret indeholdt 2,3 mg nikotin! (I dag er indholdet af nikotin 0,8 mg) I de seneste 25 år er der lavet en endeløs række af skandaløse tiltag, som alle har betydet at rygere ryger dobbelt så meget, om de ellers ville have gjort! Således koster en pakke ikke 37 kroner, men målt på indhold skal du ryge 58 cigaretter i stedet for 20, for at holde dit nikotin forbrug ved lige. Det koster altså nærmest 111 kroner at købe hvad der svarer til 20 cigaretter. Det er så langt uden for rimelighedens grænser, at dem der syntes det burde skamme sig. Jeg er på efterløn, og hvis det røde rædselsregime vinder valget, så er der meget stor sandsynlighed for, at jeg må gå fra hus og hjem! ( eller prøve at få kontakt til det kriminelle miljø, og købe sorte cigaretter)!