Tilmelding til "Drengedrømmen" på TV2

Tilmelding til "Drengedrømmen" på TV2

Hvis du gerne vil være med i "Drengedrømmen" på TV2, så kan du tilmelde dig nu.
Drengedrømmen er slutfor denne gang, men du kan nå at tilmælde dig til næste sæson.

Om der kommer en næste sæson af Drengedrømmen det ved jeg ikke, men hvis der er, så har alle danske drenge fodboldspillere muligheden for at være med.

Hvis du er under 14 år og er et stort talen indenfor fodbold, så har du nu muligheden for at få din drøm opfyldt - nemlig at blive professionel fodbolspiller.
Mange drenge som er med i "Drengedrømmen" er ikke kun med for fodboldens skyld. Mange af dem tænker også på at komme til at tjene mange penge og score en masse dejlige damer :D

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Tobias Tornegård Holm

4. november 2016 - 10:45:09

Hej! Jeg er en taletfuld målmand som tidligere har haft mine perioder, men ramte dsv en længere skade som har stoppet mit talent (For en kort periode) Jeg vil derfor gerne kontaktes, hvis i har brug for talent og gerne vil tjene motherfucking mange skajsere. Kontakt: 11 25 93 15 #Hard Work Beats Talent When Talent Doesent Work Hard!

Frederik vestergaard Kristensen

4. november 2016 - 10:41:09

Hej jeg er en klasse spiller med stort potetiale og mange af de større klubber har haft udkig på mig (Wolfburg b.la.) SÅ hvis i er interaserede i mig kan i ringe til 60 45 56 14 Tidligere Klubber Vejle Boldklub (Captain) FCK (Kort periode)

Claus Bak

22. januar 2013 - 02:04:58

Hej! Jeg er en ung mand på 45 som længe har haft en stor drengedrømme, og derfor vil jeg gerne tilmelde mig jeres program. Min drøm som jeg har haft siden jeg var ca. 14 er, at jeg meget gerne vil på week-end ophold med Pamela Anderson :-) og nu hvor jeg har hørt, at hun næsten er gået falit og bor i en trailerpark med sin søn, så tænkte jeg, at det måske med jeres hjælp kunne lade sig gøre?? jeg krydser fingre og håber i vil hjælp mig.