Vinderen af Champions League 2011

Vinderen af Champions League 2011

Hvem er vinderen af Champions League 2011? Følg med her og læs mere.

Det er blevet tid til at kigge ind i krystalkuglen og finde vinderen af Champions League 2011. Inden semifinalerne spilles fra d. 27 april 2011, ser FC Barcelona ud til at være storfavoritter. Dog spiller FC Barcelona mod de hvide helte fra Real Madrid, så det bliver ikke en dans på roser at komme i CL finalen.

I den anden semifinale har vi favoritterne fra Manchester United, der dog for nyligt røg ud af pokalturneringen, mod tyske Schalke 04, der lige nu ligger trygt i midten af tabellen i Bundesligaen. Manchester United ser ud til snildt at kunne tryne Schalke 04, men alt er dog ikke tabt på forhånd for tyskerne, der i sidste runde af Champions League slog sidste års CL vinder ud, nemlig Inter Milan.

Men når alt kommer til alt, så er det stadig det rene gætværk. Et fair bud på en Champions League finale består af FC Barcelona vs. Manchester United, og her vil jeg mene at FC Barcelona er en tand stærkerne end kæmperne fra Manchester, og derved vinder FC Barcelona årets Champions League finale 2011.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?