Se vinderen af paradise hotel 2011

Se vinderen af paradise hotel 2011

Vinderen af paradise hotel 2011 - det er en person som utroligt gerne vil ses. Ofte så er deltagerne i Paradise Hotel sådan nogle "se mig jeg er nøgen" typer.
Jeg ved ikke rigtig om det er street eller ej. En ting må man dog give dem og det er at de fleste af dem har noget at vise frem.

Af deltagere i 2011 kan nævnes Daghan, Mette, Nick, Regitze og Tina.

Jeg tror at rigtig mange af dem kan sige "se mig og mine silikone-dippedutter". Det er da også okay at vise dem frem, for det er jo det folk vil se. Til gengæld så har de da heller ikke meget andet at flashe med. Og det er bestemt ikke studenterhuen der trykker - det er min mening.

Nu ved jeg hvem der vinder Paradise Hotel 2011 og det er den person som har langt lyst hår og som viser det hele frem. Jaja - hvis jeg havde noget at vise frem, så skulle jeg da nok også gøre det hvis jeg fik den halve million - men det har jeg ikke. Mine attributter er slet ikke store nok til det.

Apropos attributter, så er min favorit nok "display:none". Det er også den attribut som langt de fleste deltagere i Paradise Hotel bruger på deres hjerne :D

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?